OdooXpress Open toimii luotettavalla Odoo Community teknologialla, maailmalla kiinnostavin avoimen lähdekoodin yritysohjelmisto.

Digitaaliset liiketoiminta- ja pilvialustaratkaisut, kuuluvat myös pienyrityksen toiminnan kehittämiseen, vanhaan normaaliin ei ole palaamista, haluamme mahdollistaa verkkopohjaisen liiketominnan kehittämistä. 

Kokeilemalla tiedät, tunnista OdooXpress ohjelmiston parhaat hyödyt tekemisen kautta.     

Ohjelmiston vahvuudet, teknologia, käyttöliittymä, koodin uusiokäyttö ja skaalautuva business-alusta.

Digitalisoi yrityksen päivittäiset rutiinit ja liiketoiminta verkoonohjatun kokeilun avulla!

Etäpalveluna otamme tärkeät toiminnot yhdessä koekäyttöön, ja tilauspäätöksen jälkeen nopeasti käyttöön ja opastus sekä suunnitelma lisätoiminnosta kasvutarpeen mukaan.

Saat yrityksen päivittäiset toiminnot ja tiedot ajantasaisesti omasta tietokannasta ja pilvialustasta. 

OdooXpress on tehty lähtövalmiiksi pilvialustalle, edullinen yritysohjelmisto nopeasti käyttöön.

OdooXpress toimii Odoo Community teknologialla - Yhteensopivat lisätoiminnot käyttövalmiina - Työ & palvelut ja pilvipalvelin Suomesta        

OdooXpress Open kevyt toiminnanohjaus - Online käyttöönottoon vaiheittain:
- Automatisoi ensin tärkeimmät prosessit ohjatun kokeilun avulla. 
- Lisää yhteensopivat toiminnot osaamisen ja tarpeen mukaan.
- Lue tarkemmin OdooXpress käyttöönoton hyödyistä alla.   
 
  • OdooXpress, kevyt toiminnanohjaus pienyrityksen ERP, mahdollistaa reilun hinta-laatu ratkaisun ilman lisenssimaksuja. Pilvipalvelun avulla automatisoit yrityksen päivittäiset työtehtävät, hallitset samalla ohjelmistolla kaikki tärkeimmät liiketoiminnot verkossa. 

  • Automatisoi myynnin- ja oston tapahtumat -> tarjous- tilaus- toimitus ja laskutus, nämä tehtävät ja tiedot käsitellään yrityksissä usein eri ohjelmistoissa, tulee päällekkäistä työtä ja virheiden selvittelyä, työtä joka ei tuota lisäarvoa yritystoimintaan. 

  • Aloita maksuton online- kokeilua verkossa! Kokeilun avulla voit itse todeta miten mutkattomasti OdooXpress mahdollistaa päivittäisen toiminnan automatisointia ja toiminnanohjauksen sekä ERP:n hyödyt liiketoimintaan. 

  • OdooXpress automatisoi ja tehostaa päivittäiset rutiinityöt, säästömahdollisuus yhden henkilön työajasta 1-2 h per työpäivä.         Kevyt toiminnanohjaus nopeuttaa parhaimmillaan toistuvien tehtävien ja toimintojen läpimenoa 30-50% :lla.  

  • Myynti- ja ostotarjouksen lähettäminen / hyväksyminen sekä asiakkaalle ja toimittajalle hoituu sähköisesti ja tilaus on valmis toimitettavaksi. Laskut voi luoda ja lähettää automaattisesti toimituksen jälkeen, maksut tilille nopeutuvat ja rutiinityöt vähenevät. 

  • OdooXpress lisää parhaimmillaan pienyrityksen yhden henkilön työtehoa 5-10 h viikossa. Kevyt toiminnanohjaus tukee kokemuksemme mukaan parhaiten 2-5 työntekijän yrityksiä, jotka toimittavat palveluja ja / tai tuotteita suoraan yrityksille ja kuluttajille.

  • Laajenna digitalisoinnin hyödyt järkevästi, saatavilla valmis kehityspolku ja käyttövalmiit lisätoiminnot Odoo sovellukseen pilvialustalle, tarpeen mukaan esim. Hankinta- ja Varasto logistiikka, Verkkosivut- ja/tai Verkkokauppa Tuote- ja Palveluprojektin toimitus.  

OdooXpress toimii Odoo Community teknologialla - Yhteensopivat lisätoiminnot käyttövalmiina - Työ & palvelut ja pilvipalvelin Suomesta

Kysy lisää ja tilaa ohjattua kokeilua!    kaj.sjoholm@odoogroup.com   tai soita! Kaj Henrik Sjöholm +358 44 250 6448