Olemme kehittäneet Odoo- yritysohjelmiston taloushallinto- ja palvelutoimintaa

Sähköistetty taloushallinto tukee pienyrityksen kasvumahdollisuuksia!


Odoo Group Finland:in yritykset ovat 2019-20 aikana kehittäneet Odoo v.12-14 yritysohjelmistoon talousohjauksen ja kirjanpidon ulkoistamispalveluja ja sitä tukevia verkon kautta toimivia sähköisiä ratkaisuja eritysesti pienyrityksille.  

Ratkaisu sisältää mm. web- service pohjalta pankkiyhteydet ja sähköinen myynti- ja ostolaskujen käsittely operaattorina (apix.fi verkkolaskutus) sekä pankkitiliotteiden automaattinen käsittely.  Lisäksi on saatavilla Odoo ohjelmistoon valmiit kassa (POS) toiminto ja korttimakupääte ratkaisut.   

Tarjoamme Odoo- ohjelmistoon talousohjauksen ja kirjanpidon osaavan yhteistyökumppanin ulkoistettuna palveluna.   

Palvelun toimittaa tällä hetkellä Odoo Group:ista ERPWare Oy selainliittymän kautta ulkoistettuna palveluna. ERPWaren kumppani/henkilö toimii näin yrityksen osa-aikaisena talousvastuullisena ja myös tarvittaessa ohjelmiston pääkäyttäjänä.

Palvelutoiminta on ensisijaisesti kehitetty sopiviksi Odoo CE avoimen lähdekoodin yritysohjelmiston kanssa, käytössä asiakas ei maksa tapahtumien pohjalta laskutettavasta taloushallinto- ja kirjanpitotyöstä eikä kuukausimaksua erillisestä ohjelmistoliittymästä kirjanpitoon. 

Miltä kuulostaisi soveltaa ja käyttää Odoo- kirjanpito ohjelmistoa ilman lisenssi- tai tapahtumapohjaisia maksuja?  Mielestämme selvältä asiakashyödyltä ja kilpailuedulta.

Miksi? Koska meidän lokalisoidussa Odoo ratkaisussa koko kirjanpito ja talousohjaus on integroitu yrityksen päivittäiseen toiminnanohjaukseen ja se hallitaan selaimen kautta. Kaikki tieto on samassa yritysohjelmistossa esim. myynti- ja ostolaskujen kirjanpitotapahtumat luodaan vain kerran ja oikein. 

Yritys saa itse tarpeen mukaan valita mitkä talousohjauksen osa- alueet ovat toiminnan kannalta järkevää ulkoistaa palveluksi.

Palveluun voidaan ulkoistetaa vain lakisääteinen kirjapito ja / tai sen lisäksi myynti- ja osto reskontran päivittäinen hoito. Näin yritys voi keskittyä liiketoiminnanohjauksen kannalta tärkeään kustannus- kannattavuus seurantaan. Esim. tuote- ja projektitoimituksen kannattavuus ja työtuntien seuranta, varastoarvojen ja nimikkeiden seuranta, rahoitus ja kassavirran seuranta ja budjetointi.

Pienyrityksen näkökulmasta edellä mainittujen tehtävien hoitaminen on tehokasta ja edullista hallita asiantuntijan avulla ulkoistettuna talousohjauspalveluna.

Ulkoistetun palvelun veloitus perustuu talousohjauksen ja kirjanpidon peruspalveluiden osalta sovittuun kuukausi hintaan plus mahdolliset lisätyöt eriteltynä.


Alla kuvaus laajemmasta sovellutuksesta missä talousohjaus on ulkoistettu osa-aikaiseksi ja hoidetaan suoraan selaimen kautta:  
 

Lisää tietoa ulkoistamispalvelusta ja talousohjauksen soveltamisesta sekä palvelun toimittamisesta, Kaj Henrik Sjöholm Puh. +358 44 2506448.


Haemme jatkuvasti Odoo- talousohjauksen ulkoistamispalvelutoimintaan yhteistyökumppaneita ja/tai Odoo- ohjelmistoa omatoimisesti käyttäviä yrityksiä.

Yhteistyökumppani esim. kirjanpitoyritys hoitaisi itsenäisesti selainliittymän kautta asiakkaan Odoo- ohjelmistossa ulkoistettuna palveluna talousohjauksen

Kumppani toimisi samalla Odoo- yritysohjelmiston myyntikanavana.

Kiinnostuitko Odoo Group Finland:in toiminnasta ja haluatko tietää lisää mahdollisesta yhteistyöstä / kumppanuudesta?

Yhteistyöstä kiinnostuneet ota yhteys puhelimen/sähköpostin kautta ja kerro lyhyesti omasta toiminnasta niin jatkamme mielihyvin keskustelua? 

Kaj.Sjoholm@abconline.fi, Puh. +358 44 2506448. 

Kysele myös yhteistyömahdollisuuksista Odoo Group Finland:in yritysryhmän jäseniltä ja ota verkostosynergian hyödyt käyttöön.

EMSystems Oy  http://www.emsystems.fi,  

ERPWare Oy   www.erpware.fi   

Unkkuri Oy   https://www.unkkuri.com,