Odoo yritysohjelmistoon & teknologian ratkaisuihin luotetaan

Summit Partners kansainvälinen sijoitusyhtiö panostaa Odoo:seen

Odoo S.A. tiedotti (17.12.2019), että se on saanut 82 miljoonan euron rahoituksen, jossa suurimmalla osuudella oli mukana globaali pääomasijoitusyhtiö Summit Partners, mukana sijoituksessa olivat myös Odoo:n johtoryhmä sekä olemassa oleva rahoittaja SRIW. 

Uusi sijoittaja Summit Partners liittyy johdon ja nykyisten osakkeenomistajien joukkoon tarkoituksenaan tukea Odoo:n ripeää kasvua maailmanlaajuisesti. 

Yli 4,5 miljoonalla latauksella Odoo on maailman ladatuin liiketoimintajärjestelmä. Odoon ratkaisut on suunniteltu sopimaan kaiken kokoisille yrityksille. 

Vuodesta 2015 Odoo on toiminut avoimen ydinliiketoimintamallin mukaisesti joka yhdistää avoimen lähdekoodin Odoo yhteisön ja Odoo Enterprise sovellukset.            Odoo Enterprise:n kautta tarjottujen 30 ydinsovelluksien lisäksi Odoo:n 20 000 aktiivisesta jäsenestä koostuva yhteisö on kehittänyt yli 16 000 sovellusta, jotka kattavat lähes kaikkia toimialoja ja yritystarpeita. 

Odoo on yksi Belgian johtavista teknologian menestystarinoista, liikevaihdon kasvu on ollut jatkuvasti yli 50% viimeisen kymmenen vuoden aikana. Yrityksen kasvun ja globaalin laajentumisen tukemiseksi Odoo on kasvattanut joukkueensa 750 jäseneksi, mukaan lukien yli 300 tiimin jäsentä vuonna 2019. Yrityksellä on kansainvälisiä toimistoja San Franciscossa, Intiassa, Hongkongissa ja Dubaissa jotka tukee globaalia asiakaspohjaa.

Odoo yritysohjelmisto kattaa kaikki perinteisen toiminnanohjausjärjestelmän (ERP:n) toiminnallisuudet mukaan lukien kirjanpito, varastot, valmistus ja CRM ja sen lisäksi  liiketoiminnan laajentamisen mahdollistavat tarpeet, kuten projektinhallinta, markkinointi, henkilöstö, verkkosivusto, verkkokauppa, verkkolaskutus, myyntipisteet (POS) ja muuta.

 Modulaarisella lähestymistavalla Odoo tarjoaa edullisesti ja nopeasti muokattavissa olevia ja helppokäyttöisiä ohjelmistoja, jotka skaalautuu yritysten kasvutarpeiden mukaan. "Tämä on ollut  tavoitteeni perustaessani Odoo:ta tehdä jotain uutta ja merkittävää, halusin luoda ohjelmistoalustan joka tukee yritysten kasvua ja siten muuttaa maailmaa”, kertoo Fabian Pinckaers, Odoon perustaja ja toimitusjohtaja. 

"Olemme innoissamme päästessämme partneriksi Fabienin kanssa ja osaksi hänen uraauurtavaa tiimiä Odoo:n seuraavaan kasvunvaiheeseen”, kommentoi Hans Sikkens,  toimitusjohtaja ja Euroopan toimintojen johtaja Summit Partnersilta. 

Lue täältä tiedote rahoituksesta (englanniksi)

https://www.businesswire.com/news/home/20191217005193/en/Odoo-Announces-90-Million-Investment-Led-Summit